Foștii USR-iști Emil Antoniu Popescu și Gabriel Pleșa, campanie umăr la umăr în marele și primitorul PNL

- Actualitate - aprilie 23, 2024
Distribuie

Liberalii, pedeliști, useriști, social-democrați, alții veniți de la PRO-România sau de la partidul lui Călin Popescu Tăriceanu (că nu mai știe nimeni cum se numea)… acesta este PNL Alba de astăzi, un refugiu al traseiștilor, al oportuniștilor, gata oricând să trădeze pentru a ajunge la o funcție, o sinecură, un loc călduț.

Emil Antoniu Popescu, fostul viceprimar USR al Municipiului Alba Iulia, s-a alăturat în PNL lui Gabriel Pleșa, fostul primar USR, ajuns și el în gașca cea primitoare a PNL Alba.

Iată ce scrie Popescu pe contul său de facebook:

„Alături de primarul Gabriel Plesa și de colegii mei din Partidul Național Liberal, în cartierul Bărăbanț.

O nouă acțiune din precampania electorală în care am dorit să discutăm cu oamenii despre ceea ce am reușit ca administrație și ceea ce mai este de făcut.

Reacțiile cetățenilor sunt pozitive, semn că munca noastră, a celor din Primărie, a dat rezultate. Evident, mai sunt probleme dar tragem nădejde că le vom rezolva. Punct cu punct.

În ultimii aproape 4 ani, în Alba Iulia s-au schimbat în bine foarte multe lucruri. Iar singurii care nu doresc să le vadă sunt doar cei care comentează, de pe margine: fără să aibă soluții ori să fi pus, în vreun fel, osul la treabă.

În 9 iunie, Alba Iulia își va continua parcursul către dezvoltare. Alături de Gabriel Pleșa și de PNL!”

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.