Florin Roman: Nimeni, de unul singur, nu poate face mare lucru. Dar echipa, unitatea și valoarea oamenilor fac întotdeauna diferența!

- Actualitate - aprilie 14, 2024
Distribuie

Nimeni, de unul singur, nu poate face mare lucru. Dar echipa, unitatea și valoarea oamenilor fac întotdeauna diferența!

Atât la primăria Alba Iulia, cât și la CJ Alba, în localitățile județului, am reușit să coagulăm toate forțele de dreapta, dar și alte forțe politice democratice și pro-europene, ce susțin candidatura europarlamentarului Mircea Hava.

Marile obiective liberale din acest an sunt finalizarea lucrărilor de mobilitate urbană în municipiul reședință de județ și demararea construcției campusului de învățământ dual la Alba Iulia. Sunt prioritățile primarului Gabriel Plesa dar și ale președintelui CJ Ion Dumitrel, care își mai propun și finalizarea lucrărilor la cel mai spectaculos drum de munte “Transapuseana”, dar și demararea în această vară, a lucrărilor la noul spital de cardiologie intervențională și relocare oncologie, în valoare de 55 milioane de euro, pentru ca sănătatea oamenilor este prioritară pentru liberali.

Pentru ca Alba să continue pe drumul dezvoltării este nevoie însă ca primarii liberali și președintele Ion Dumitrel să aibă și încrederea necesară pentru consilierii locali și județeni ai PNL! Nu vă risipiți votul pentru alții, pentru ca asta înseamnă un vot pentru PSD!

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.