Fără panglici la Ciugud: A fost inaugurat podul de peste Mureș de la Șeușa

- Administratie - februarie 15, 2023
Distribuie

La Ciugud lipsesc tăierile de panglici, dar vă asigurăm că ne bucurăm, de fiecare dată, când încheiem un proiect de succes.

Noul pod peste Râul Mureș a trecut prin recepția finală. Lucrarea, una dintre cele mai complexe investiții realizate de Primăria Ciugud în ultimii ani, este inclusă în planul local de mobilitate.

Podul scurtează semnificativ distanța dintre Ciugud și Alba Iulia. Accesul se face pe un drum nou, care pornește din centrul satului Șeușa și ajunge în DJ 107, la limita cu municipiul Alba Iulia.

Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproximativ 3,3 milioane de euro (cu tot cu TVA), finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală și din bugetul local al comunei.

Proiectul administrației locale din Ciugud a fost corelat cu proiectul Consiliului Județean Alba, prin care s-a modernizat Drumul Județean 107, asigurându-se un acces facil în Zona de Dezvoltare Economică.

La finalul unui proiect greu și complex, mulțumim sincer tuturor celor care au fost implicați în realizarea acestei investiții (constructori, proiectanți, diriginți de șantier, dar și colegii din mica noastră echipă). De asemenea, fără a fi interpretat politic gestul nostru, mulțumim public pentru susținere domnului Ion Dumitrel și Consiliului Județean Alba, partenerii noștri în strategia de mobilitate, precum și deputatului Florin Roman și europarlamentarului Mircea Hava pentru susținerea proiectului la nivelul Guvernului, în momentele în care risca să fie blocat.

Primăria Comunei Ciugud

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.