Emil Antoniu Popescu: 99 la sută dintre politicienii care atacă administrația locală din Alba Iulia nu au realizat nimic pentru oraș

- Actualitate - aprilie 26, 2024
Distribuie

Bineînțeles că Primăria a devenit țintă în această perioadă, în condițiile în care se apropie campania electorală. Oameni care au nu au avut nimic a spune aproape patru ani, pozează acum în salvatorii orașului și pretind că au și soluții.

Toate lucrurile bune făcute de actuala administrație, și nu sunt deloc puține, sunt trecute cu vederea și încep să se arate doar neajunsuri. Desigur, mai sunt lucruri de făcut. Ce contează e că Alba Iulia merge în direcția potrivită.

Politicienii care atacă acum sunt apariții meteorice și ne vom revedea cu ei exact peste 4 ani, inainte de alegeri. Lucrurile pe care noi le-am reușit, ca echipă a Primăriei, vor rămâne mult timp de-aici încolo. Iar cetățenii știu și văd asta.

Din punctul meu de vedere, un lucru e sigur: în 9 iunie, albaiulienii trebuie să aleagă continuitatea, implicarea și seriozitatea. Adica, Gabriel Pleșa și echipa consilierilor locali PNL.
În nici un caz altceva!

Emil Antoniu Popescu, viceprimarul Municipiului Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.