Elevul militar Flavius Taflan s-a calificat din nou la faza națională a Olimpiadei de Limba Franceză

- Din Judet - martie 24, 2023
Distribuie

Elevul caporal Flavius Taflan (clasa a X-a) a reușit să se califice pentru al doilea an consecutiv la faza națională a Olimpiadei de Limba Franceză. Această limbă internațională, cu o istorie lungă în diplomație, comerț, literatură sau știință, a devenit o pasiune pentru Flavius, care își propune să își aprofundeze cunoștințele și să obțină performanțe pe măsura aptitudinilor și a studiului.

Performanța obținută anul trecut, Mențiune la faza națională a Olimpiadei de Limba Franceză, l-a ambiționat pe Flavius și îi dă dreptul să spere și de această dată la un rezultat bun.

„Motivat fiind de rezultatele obținute anul trecut la olimpiada de limba franceză, m-am hotărât să particip și anul acesta. Obținerea Premiul I la etapa județeană mi-a confirmat din nou faptul că rezultatele sunt pe măsura muncii. Coordonat de doamna profesoară Carmen Roman, sprijinit de părinți și de colegi, îmi voi continua pregătirea cu multă ambiție astfel încât să îmi aprofundez cunoștințele de limba franceză, al cărei studiu a devenit pentru mine o pasiune”, mărturisit Flavius.

Te felicităm, Flavius pentru această nouă performanță și îți urăm mult succes pe mai departe!

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.