Competiții sportive în județul Alba prilejuite de Ziua Poliției Române

- Administratie - martie 24, 2023
Distribuie

În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, pentru sărbătorirea Zilei Poliției Române, în perioada 20-23 martie 2023, au fost organizate o serie de competiții sportive la care au participat polițiști de la toate structurile inspectoratului.

La turneul de fotbal, organizat pe terenul unei baze sportive din municipiul Alba Iulia, au luat parte 17 echipe, iar trofeul ”Cupa Poliției 2023” a fost adjudecat de echipa Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, pe locul II s-a clasat echipa Poliției Municipiului Alba Iulia, pe locul III echipa Poliției Municipiului Sebeș, iar locul IV a fost ocupat de echipa Poliției Orașului Zlatna.

Cel mai bun jucător a fost Coroiu Marius din echipa Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, cel mai bun portar a fost desemnat Onu Dacian de la echipa Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, iar golgheter al campionatului a fost Mucea Paul din echipa Poliției Municipiului Alba Iulia.

În săptămâna aceasta, în cadrul activităților sportive dedicate Zilei Poliției Române, au avut loc și competiții de tir, crossfit, table, șah, tenis de masă și biliard.

Concursul de tir, la masculin, a fost câștigat de agent șef de poliție Rodean Daniel de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, iar la feminin de inspector de poliție Zwiru Mălina Maria din cadrul Biroului Control Intern.

Cel mai bun șahist a fost inspector principal de poliție Pușcașu Barna Sorin din cadrul Serviciului Cabinet, la table câștigător a fost comisar Piază Radu de la Secția 1 Poliție Rurală Galda de Jos. La tenis de masă a câștigat agent șef principal Kromek Iulian din cadrul Poliției Orașului Cugir, la bowling agent principal Lodroman Marius din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, iar la biliard, pe locul I s-a clasat comisar Piază Radu.

Noutatea de anul acesta a fost concursul de crossfit, care i-a adus pe stadion pe cei mai buni sportivi din structurile inspectoratului.

La categoria până în 40 de ani, câștigător a fost agent șef adjunct Moldovan Daniel din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar la cea peste 40 de ani locul I a fost ocupat de agent șef Burz Alin, din cadrul aceleiași structuri.

Organizarea competițiilor sportive a fost posibilă datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

IPJ Alba

Service camioane
Comments are closed.