După o cursă de 3 km, polițiștii l-au reținut pe un tânăr din Sebeș care conducea o mașină deși nu deține permis de conducere. Cu trei zile mai devreme tânărul a produs un accident la Petrești

- Din Judet - ianuarie 11, 2023
accident
Distribuie

Marți, 10 ianuarie 2023, în jurul orei 16.30, polițiștii rutieri din Sebeș au efectuat semnal de oprire unui autoturism al cărui conducător auto și-a continuat drumul, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia.

După o urmărire de aproximativ 3 kilometri, persoana aflată la volanul autoturismului a pierdut controlul asupra acestuia și a ieșit în afara carosabilului, în urma accidentului nefiind înregistrate victime omenești. (foto: arhivă)

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că tânărul de 18 ani, din Sebeș, care a condus autoturismul, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Mai mult, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că în noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2023, tânărul a condus un autoturism pe raza localității Petrești și a provocat un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Service camioane
Comments are closed.