Două meciuri decisive pentru Volei Alba Blaj la acest început de an

- Actualitate - ianuarie 10, 2024
Distribuie

Începem anul în forță, cu 2 meciuri decisive în Liga Campionilor! Joi 11 ianuarie, de la ora 18.00, întâlnim, în Alba Blaj Arena, campioana Poloniei, ŁKS Commercecon Łódź, iar marți, 16 ianuarie, tot de la ora 18.00, vom fi la Mioveni, pentru meciul cu SC Prometey Dnipro, din ultima etapă a Grupei E!

Ultimele noutăți din tabăra campioanei României:

Volei Alba Blaj s-a despărțit, în această pauză competițională, de universalul Anneclaire Ter Brugge și de coordonatorul Lea Deak. Le mulțumim pentru contribuția avută la rezultatele din prima parte a sezonului și le dorim mult succes în carieră!

Liberoul Andra Cojocaru va suferi o intervenție chirurgicală la spate. Îi dorim Andrei multă sănătate, recuperare ușoară și o așteptăm, cu nerăbdare, pe terenul de joc!

Așa cum v-am anunțat deja, extrema Iman Isanović (24 ani, 1.88 m), componentă a naționalei Bosniei-Herțegovina, a semnat cu Volei Alba Blaj și poate debuta pentru campioana României joi, 11 ianuarie, în meciul de Liga Campionilor cu ŁKS Commercecon Łódź, din Alba Blaj Arena.

Deoarece campioana României va susține 2 meciuri decisive în Liga Campionilor într-un interval de numai 5 zile, meciul CSM București – Volei Alba Blaj, din etapa a XII-a a DA1F, care ar fi trebuit să se dispute în weekend, a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Vă așteptăm joi, în Alba Blaj Arena, la meciul pentru calificarea în următoarea fază a Ligii Campionilor!

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.biletesmart.ro/blaj, iar de mâine și de la casa de bilete Alba Blaj Arena.

Volei Alba Blaj

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.