Deputatul Roman despre comandantul colegiului militar albaiulian: „Probabil, domnul comandant, ar trebui, conform regulamentului militar să se ocupe de militărie, nu de demolat biserici”

- Actualitate - martie 1, 2024
Distribuie

„Dacă Dumnezeu încuviințează strămutarea, aceasta se va face, dacă Domnul nu dorește, nu va fi mutată”, este parte din mesajul transmis de colonelul Domsa, comandantul Liceului Militar Alba Iulia, către mine. Și pe care îl fac public! L-am transmis integral și superiorilor domniei sale de la București.

Probabil, domnul comandant, ar trebui, conform regulamentului militar să se ocupe de militărie, nu de demolat biserici. Domnia sa se crede un fel de Dumnezeu Atotputernic, dacă își permite să se joace cu monumentele istorice și cu sufletul oamenilor. Mai mult, introduce o instituție fundamentală a statului român într-un subiect extrem de sensibil. Ceea ce este extrem de regretabil, dar arată un interes vădit.

Vă mă spun încă o dată, domnule colonel! Nu veți trece nici dvs, nici alții, cu șenilele peste o biserică monument istoric și peste noi, cetățenii! Nu mai suntem pe vremea lui Ceaușescu! Și nu veți demola biserici!

Eu sper ca după această intervenție, superiorii dvs vă vor explica foarte clar ca politica se face în civilie.

Dumnezeu să vă înțeleagă!

Florin Roman, deputat PNL de Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.