Dacă e marți, e teatru cu Skepsis: Străinul… la Alba Iulia

- Actualitate - aprilie 16, 2024
Distribuie

Marți, 16 aprilie 2024, ora 19.00, ca parte din evenimentul „22 de ani cu Skepsis”, vă invităm la spectacolul „Străinul”, după J.Priestley, prozator si dramaturg englez, care la jumatatea secolului trecut dezvolta o dramaturgie în care banalul vieții cotidiene era provocat prin note de suspans, mister și supranatural pentru a sublinia valoarea individului si a conștiinței.

Un bar obişnuit din nord-estul Londrei, cu un proprietar obişnuit şi câţiva clienţi, fiecare cu problemele sale, căutând un moment de relaxare sau puţină companie. Un sfârşit de zi obişnuit, o ploaie anostă care nu anunţă nimic. Totuşi, într-un bar nu poţi şti niciodată cine poate intra și nici ce turnură poate să capete conversația… La un pahar de vin, dincolo de gesturi, gânduri și conversaţii rutinale, uneori se întâmplă ceva neaşteptat şi atunci aparenţele sunt imposibil de păstrat, iar oamenii îşi dezvăluie caracterul, arătându-şi slăbiciunile sau găsindu-şi curajul.

Biletele pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de luni, 8 aprilie 2024, între orele 09.00-15.00. Fondurile obținute astfel sunt direcționate spre susținerea proiectului cultural Stagiunea cu Skepsis 2024, desfășurat de Grupul Skepsis pentru Alba Iulia.

Evenimentul aniversar este pregătit în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2024 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Partenerii Skepsis sunt Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia „Inter-Art” Aiud și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.