CSM Volei Alba Blaj, asalt final spre o nouă finală europeană

- Sport - martie 2, 2021
Distribuie

CSM Volei Alba Blaj poate realiza, miercuri, o nouă performanță europeană, prin calificarea în finala Cupei Challenge la volei feminin. Campioana României va disputa returul cu echipa maghiară 1. MCM-Diamant Kaposvár, pe care a învins-o categoric săptămâna trecută, scor 3-0. Meciul din Kaposvár Arena va începe la ora 17.30 și va fi transmis în direct de Digisport 4.

Pentru a se califica în finală, CSM Volei Alba Blaj are nevoie de două seturi în Ungaria, însă obiectivul echipei din județul Alba este victoria, așa cum a afirmat, imediat după meciul tur, antrenorul principal Darko Zakoč: „A fost doar primul meci, noi o să fim atenți în retur, nu ne gândim că în Ungaria ne sunt suficiente două seturi, mergem să câștigăm și să ne calificăm în finală, obiectivul nostru.”

CSM Volei Alba Blaj este favorită și poate disputa o nouă finală europeană, a treia în ultimii patru ani, după finala Ligii Campionilor (2018) și finala Cupei CEV (2019).

În tur, la Târgu Mureș, CSM Volei Alba Blaj s-a impus cu 3-0 (25-13, 25-18, 25-16).

Dacă se va califica în finala Cupei Challenge, CSM Volei Alba Blaj va juca cu învingătoarea dintre THY Istanbul și Sistem9 Yesilyurt Istanbul, meciurile din cealaltă semifinală fiind programate marți și miercuri.

Finala Cupei Challenge se va disputa în două manșe, pe 17 martie (turul) și 24 martie (returul), iar dacă se va califica în ultimul act al competiției, CSM Volei Alba Blaj va juca primul meci pe teren propriu, la Târgu Mureș.

Service camioane
Comments are closed.