Corneliu Mureșan, candidatul PSD Alba pentru Consiliul Județean Alba: Mai mult pentru Alba, mai bine pentru oameni!

- Actualitate - aprilie 29, 2024
Distribuie

Cu onoare și cu bună credință, am acceptat o provocarea importantă: candidatura pentru președinția Consiliului Județean Alba. Candidez pentru că știu că am alături o echipă bine pregătită și determinată să construiască un viitor mai bun pentru Alba și pentru oamenii minunați ai acestui județ.

Echipa mea va însemna însă, pe lângă colegii care vor ajunge în Consiliul Județean Alba, și fiecare locuitor al acestui județ. Nimeni nu va fi ignorat, nicio comunitate nu va fi lăsată în urmă. Om lângă om vom forma echipa, care va reda strălucirea întregului județ.

Primul pas este făcut: ne-am depus candidaturile pentru Consiliul Județean Alba. De acum, vom vorbi și mai serios despre planurile concrete pentru Alba.

Locuri de muncă, un nou spital județean, un trai mai bun în fiecare comunitate, prețuri reduse la apă, canalizare și salubritate, transport județean pentru toate localitățile sunt doar câteva dintre lucrurile de care oamenii au nevoie și vor fi proiectele noastre în viitorul Consiliu Județean Alba.

Le mulțumesc colegilor mei care mi s-au alăturat în cea mai bună echipă pentru Alba. Sunt oameni profesioniști și bine pregătiți, alături de care propun un program coerent și o nouă viziune pentru dezvoltare județului.

Îi mulțumesc colegului meu europarlamentarul Victor Negrescu, coordonatorul PSD Alba, pentru încredere și susținere. După ce vom prelua conducerea Consiliului Județean Alba vom avea mult de lucru pentru că ne-am propus să aducem 1,5 miliarde de euro fonduri europene pentru dezvoltarea județului.

Alba nu mai are timp de pierdut! Actuala conducere a Consiliului Județean Alba a obosit și e nevoie de un schimb de generații, e nevoie de o nouă viziune. E nevoie de o nouă echipă determinată și bine pregătită, care poate face, cu bună credință, mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni!

Corneliu Muresan #schimbuldegenerații #cubunăcredință #PSDpentruAlba #psdalba #maimultpentruAlba #maibinepentruoameni

Corneliu Mureșan, candidatul PSD pentru șefia CJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.