Conferință dedicată mediului de afaceri în județul Alba: De la idee la business inteligent, cu finanțări europene

- Din Judet - ianuarie 16, 2023
Distribuie

Ce finantari europene sunt disponibile si ce trebuie sa stie antreprenorii din Regiunea Centru? Care sunt alternativele de finantare pentru contributia proprie atunci cand atragi fonduri europene? Cum contribuie mediul de afaceri la procesul dezvoltarii regionale?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care oamenii de afaceri vor primi raspunsuri in cadrul Conferintei regionale dedicata mediului de afaceri organizata de ADR Centru, in parteneriat cu Asociatia Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala din Romania, impreuna cu Ziarul Financiar, liderul presei de business din Romania si Banca Comerciala Romana, la Alba Iulia, in 18 ianuarie 2023, incepand cu ora 9.00, la Sala de Conferinte a Hotelului Allegria, Sebes-Alba (https://allegriahotel.ro/).

Pe parcursul acestui eveniment, principalele subiecte vor aborda tema finantarilor europene, a dezvoltarii inteligente, a partenerilor care pot fi identificati pentru afaceri pentru internationalizarea activitatii, precum si a surselor si resurselor pentru business. Intalnirea va aduce la aceeasi masa de discutii finantatorii si oamenii de afaceri, fiind discutat si subiectul simplificarii sistemului de accesare a fondurilor europene, nevoile antreprenorilor si modul in care finantatorii pot veni in intampinarea lor.

Alaturi de Asociatia ROREG, ADR Centru si ceilalti parteneri propun un dialog constructiv cu reprezentantii mediului de afaceri, un schimb de informatii in baza caruia sa se identifice cele mai potrivite forme de finantare pentru IMM-uri, principalul motor al cresterii economice, care sa conduca la consolidarea competitivitatii regionale, dezvoltarea de noi parteneriate si identificarea surselor de sprijin financiar pentru noi directii de dezvoltare.

Participarea este gratuita. Mai multe detalii si agenda intalnirii pot fi regasite pe www.adrcentru.ro, link : http://www.adrcentru.ro/comunicare/fonduri-europene-business/

ADR Centru

Service camioane
Comments are closed.