Conectarea Aeroportului Brașov Ghimbav cu rețeaua feroviară națională e pe cale să devină realitate!

- Nationale - martie 18, 2024
Distribuie

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a anunțat prin intermediul paginii sale de Facebook un pas important către dezvoltarea sustenabilă a regiunii, prin conectarea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav la rețeaua feroviară națională. Într-o serie de întâlniri desfășurate vineri la București, la care a participat prin videoconferință, au fost discutate strategiile de accesare a fondurilor europene nerambursabile prin PNRR și etapele esențiale pentru realizarea acestui proiect ambițios.

Această inițiativă este fundamentală pentru crearea unui sistem de transport combinat, eficient și sigur, care va îmbunătăți accesibilitatea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav. Prin implicarea experților și angajamentul autorităților, se urmărește transformarea acestei viziuni în realitate, cu promisiunea de a oferi servicii de transport de înaltă calitate pentru comunitatea brașoveană și nu numai.

Valorile de implicare, inovație și impact sunt fundamentale în fiecare etapă a acestui proiect ambițios. Prin deschiderea unor noi orizonturi pentru Brașov și întreaga regiune, se creează o legătură esențială între transportul aerian și cel feroviar, facilitând astfel dezvoltarea durabilă și creșterea economică în zonă.

The post Conectarea Aeroportului Brașov Ghimbav cu rețeaua feroviară națională e pe cale să devină realitate! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.