Concert al corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” la Alba Iulia

- Evenimente - martie 10, 2022
Distribuie

Vineri, 15 aprilie 2022, de la ora 19.00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” va susține Concertul Extraordinar de Paște „Săptămâna Patimilor”, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.
Spectacolul găzduit în Sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia face parte din seria de evenimente dedicate sărbătorilor pascale, prin care Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” marchează această sărbătoare fundamentală a creștinătății.
Experiența  actului artistic de pe scena Teatrului Național va fi completată de intervenția artistică a  corurilor de copii din județul Alba, active în Programul Național Cantus Mundi, care vor cânta alături de Corul Madrigal. Concertul Extraordinar „Săptămâna Patimilor” va fi îmbogățit de o regie specială și o scenografie impunătoare, care va include decoruri spectaculoase create pentru eveniment și proiecții de lumini.

Biletele pentru concertul de la Alba Iulia pot fi achiziționate de pe platforma Bilete.ro, cu un cost care pornește de la 60 de lei.

Turneul național „Săptămâna Patimilor” se va desfășura în orașele Arad, Timișoara, Alba Iulia și Cluj – Napoca în perioada 13 – 16 aprilie 2022 , ca răspuns la numeroasele solicitări primite în ultimul an din partea publicului.

Service camioane
Comments are closed.