Clarificările omului Mircea Hava privind apariția unor știri false: Politicianul Mircea Hava nu candidează la Primăria Alba Iulia

- Actualitate - martie 19, 2024
Distribuie

Anunț din partea unui europarlamentar de Alba, care semnalează apariția unor știri false pe online: „Omul Mircea Hava vă roagă să încetați cu FAKE-NEWS-URI legate de politicianul Mircea Hava!

Am văzut online și mi s-a spus și telefonic că circulă o informație legată de faptul că, în clipa de față, aș candida la Primăria Alba Iulia. Ba din partea Forței X, ba a vreuneia Y.

Nu sunt decât, maxim, minciuni grosolane, personaje care ori au prea mult timp ori viteză prea mare la internet.

Azi, acum, sunt membru cu acte în regulă la PNL. Asta ca să le fie unora clar: din stiloul și gura mea! Nu am avut și n-o să am niciodată nevoie de interpreți. Mă exprim fără nevoia de a fi anticipat de cineva. Iar intențiile pot avea o singură sursă: Mircea Hava!

Dacă va exista o candidatură a mea la Primăria din Alba Iulia, veți auzi confirmarea din partea lui Mircea Hava. Nu altfel.

Vă mulțumesc pentru atenție și pentru procentul din orice sondaj!”, a scris pe facebook Mircea Hava, europarlamentar PNL, fost primar PDL al municipiului Alba Iulia.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.