Cetatea de Baltă: O persoană a murit după un accident produs între o mașină și un camion

- Din Judet - mai 4, 2023
Distribuie

Garda de intervenție Blaj a fost solicitată să intervină la un accident rutier pe DJ107, pe raza localității Cetatea de Baltă, în ajutor venind și Detașamentul din Târnăveni.

Este vorba de un accident produs între un autoturism și un camion, șoferul autoturismului fiind încarcerat.

Echipajele prezente la fața locului au acționat prioritar pentru extragerea unei persoane încarcerate în autoturismul implicat și lichidarea incendiului izbucnit la nivelul acestuia.

Victima extrasă din autoturism, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani, a fost preluată de un echipaj SAJ, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare.

Conducătorul autocamionului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Incendiul izbucnit la nivelul autoturismului a fost lichidat în scurt timp, anunță ISU Alba.

Forțe alocate la locul intervenției: o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor, o ambulanță tip C1 – Terpie Intensivă Mobilă – Garda de Intervenție Blaj, o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare – Detașametul de Pompieri Târnăveni, elicopterul SMURD Mureș și SVSU Cetatea de Baltă.

Din nefericire conducătorul autoturismului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

UPDATE: „Menționăm faptul că până la sosirea fortelor de intervenție la locul producerii accidentului, victima a fost extrasa de urgență din autoturism de către cetățenii participanți la trafic.

Pe aceasta cale, ținem să le mulțumim de spiritul civic de care au dat dovadă în salvarea vieții persoanei și totodată, pentru încercarea de a stinge incendiul produs la autoturism”, anunță ISU Alba.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.