Biblioteca Județeană Alba: „Gestionarea conflictelor”, tema de marți a Atelierului de Biblioterapie

- Educative - octombrie 21, 2022
Distribuie

Marți, 25 octombrie 2022, de la ora 17.00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă dau din nou întâlnire la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Pornind de la tema „Gestionarea conflictelor”, vor avea loc discuții în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Totul poate fi urmărit live, pe pagina de facebook a Bibliotecii Județene.

„De-a lungul vieții, oricât ne-am strădui să evităm stările conflictuale în cadrul familiei, la serviciu, ori în oricare alt mediu ne-am afla, din varii motive tot ajungem la ele, fac parte din normalitatea existenței umane, până la urmă. Modul în care le gestionăm, însă, face diferența între a fi, sau a nu fi bine cu tine și cu cei din jur, influențând dramatic durata stării de disconfort. Atunci când suntem în conflict cu cineva, idea este să găsim soluții, nu să găsim greșelile făcute de acea persoană, sau să o facem să se simtă prost, sau să demonstrăm cât de importanți suntem noi. Pentru asta este important să ne exprimăm sentimentele astfel încât celălalt să ne înțeleagă”, transmit organizatorii.

„Ca de obicei, urmăritorii atelierului de săptămâna viitoare vor avea parte și de exemple concrete de dezamorsare a conflictelor, pe care le vor putea pune, la nevoie, în aplicare în propriile lor povești de viață”, se mai precizează în comunicatul de presă al Bibliotecii Județene Alba.

Service camioane
Comments are closed.