Atleții militari pe podium la Aiud Maraton

- Din Judet - iunie 5, 2023
Distribuie

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” au obținut rezultate foarte bune la evenimentul sportiv Aiud Maraton 2023, aflat la a cincea ediție.

Pregătiți de doamna profesoară Geanina Ilie, elevul sergent Călin Hartzos, elevii caporal Tudor Creț, Raul Cazan, Diana Ivașcu, Ionuț Marian și Alexandru Văduva și elevul fruntaș Nathan Fineas Lascu s-au aliniat la startul probei de semimaraton, pe distanța de 22,5 km.

La categoria sub 18 ani, elevul caporal Ionuț Marian s-a clasat pe locul I, iar elevul fruntaș Nathan Fineas Lascu pe locul III.

La categoria de vârstă 18-28 de ani, elevul caporal Raul Cazan a ajuns al doilea iar elevul caporal Tudor Creț pe locul IV.

Elevul sergent Călin Hartzos și elevii caporal Diana Ivașcu și Alexandru Văduva au ajuns și ei în primii zece la categoriile lor de vârstă.

Sportivii au fost răsplătiți cu diplome și medalii.

Aiud Maraton a luat naștere la inițiativa sportivului Polgar Levente Ioan, un sportiv de ultramaraton cu rezultate impresionante la nivel national și internațional. Aiud Maraton este mai mult decât o competiție sportivă, evenimentul are ca scop principal strângerea de fonduri pentru susținerea Asociației Invictus România, iar în acest an și proiectul doctorului Hurani Majid, „INIMĂ = VIAȚĂ”, un proiect vital pentru Spitalul Municipal Aiud și comunitatea aiudeană.

Felicitări tuturor pentru participare, implicare și rezultatele obținute!

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.