Astăzi incepe un nou protest autorizat în Municipiul Alba Iulia

- Actualitate - ianuarie 22, 2024
Distribuie

Fermieri și Transportatori anunță mobilizare cu peste 100 de participanți și vehicule agricole.

Primăria Municipiului Alba Iulia a aprobat un protest public conform Legii nr. 60/1991, republicată, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice.

Evenimentul va avea loc în perioada 22 ianuarie – 24 ianuarie 2024, între orele 10:00 și 15:00, pe traseul str. Alexandru Ioan Cuza – str. Tudor Vladimirescu – str. I.C. Brătianu – str. București – Centura Alba Iulia – parcare Hotel Tara sau alte parcări private de pe str. Al. I. Cuza.

Aproximativ 100 de fermieri și transportatori sunt așteptați să participe la manifestație, aducând cu ei 100 de tractoare, utilaje agricole și camioane. Deplasarea protestatarilor se va realiza pe traseu, fie pedestru pe trotuar și pe prima bandă de circulație, fie cu vehiculele pe prima bandă de circulație. Organizatorii au asigurat că coloana nu va staționa pe nicio porțiune a itinerariului, cu excepția sectorului de drum cuprins între str. Ardealului – str. I.C. Brătianu – Instituția Prefectului.

În această zonă, traficul va fi restricționat, fiind deviat pe rute ocolitoare. Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice a aprobat detaliile logistice și de securitate ale protestului, iar reprezentanții Primăriei Municipiului Alba Iulia au transmis că vor monitoriza desfășurarea evenimentului în strânsă colaborare cu forțele de ordine.

Service camioane
Comments are closed.