Apel public pentru reabilitarea clădirii Maternității din cadrul Spitalului Municipal Sebeș

- Administratie - ianuarie 27, 2023
Distribuie

Către,
Primăria municipiului Sebeș
În atenția,
Domnului primar Dorin Nistor

Clădirea Maternității din orașul nostru are nevoie de ajutor financiar pentru a ajunge la standardele pe care cetățenii orașului nostru le merită, unde mamele, împreună cu cei mici aduși pe lume, să se bucure de un confort cât se poate de normal și de serviciile medicale pe care le merită.

Investițiile în sănătate reprezintă unele dintre cele mai importante obiective pentru orice administrație locală.

Astfel, pe această cale, vă solicităm ca și suma necesară pentru reabilitarea acestui obiectiv, în valoare de 3 milioane de lei, să fie prinsă în bugetul orașului nostru, care va fi dezbătut cu ocazia viitoarei ședințe. Fără ajutorul acestei instituții, care reprezintă ordonatorul principal de credit al comunității, acest proiect nu va putea fi posibil.

Pentru a veni în sprijinul oamenilor afectați de starea degradată a serviciilor oferite, organizația locală a PSD Sebeș organizează o campanie de strângere de semnături, care vor fi depuse, împreună cu petiția, la autoritatea locală competentă. Acest lucru nu înseamnă că nu suntem deschiși la dialog. Dorim să construim împreună un buget pentru cetățenii din Municipiul Sebeș.

Scopul organizației PSD Sebeș este de a determina primăria orașului nostru să depună toate diligențele necesare pentru ca această finanțare să fie aprobată, pentru binele viitoarelor mămici din această comunitate.

În acest sens, am demarat o dezbatere publică pe această temă și am organizat de asemenea și o campanie de strângere de semnături din partea cetățenilor doritori, petiție pe care suntem deschiși să o punem și la dispoziția Primăriei Municipiului Sebeș.

Cu stimă,

Organizația locală a PSD Sebeș

Președinte: Radu Cristian
Consilierii locali: Nicolae Luca, Marius Salău, Lucian Blaga

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.