Doctorul Lăncrăjan s-a alăturat campaniei de reabilitare a Secția de Maternitate din cadrul Spitalului Municipal Sebeș

- Administratie - ianuarie 25, 2023
Distribuie

Doctorul Lăncrăjan s-a alăturat campaniei noastre!

Cu bucurie în suflet, l-am primit pe doctorul Lăncrăjan Ioan Casian, medic primar în obstetrică-ginecologie la Spitalul Municipal Sebeș, în rândurile noastre, a celor care doresc își doresc să vadă secția de Maternitate a acestei unități reabilitată!

Fii și tu parte din schimbare! Semnează petiția noastră online, folosind linkul:

https://www.petitieonline.com/petiie_pentru_reabilitarea_maternitii_din_cadrul_spitalului_municipal_sebe?fbclid=IwAR0dYiEcXqHy5gIIgdfNpeaUjGkpn4100vkEehD00KQEFlE2cVMiN2-mk18

Doctorul Lăncrăjan este singurul doctor din județul Alba care a ocupat un loc pe lista cu cei aproximativ 300 de medici din toată țara, fiind recomandat de către paciente.

Semnătura domnului doctor este deci una dintre cele câteva zeci de alte semnături care au fost strânse de colegii mei din organizația PSD Sebeș, precum și de cetățenii acestui oraș, care își doresc să aducă o schimbare cu propriile mâini.

Peste 3 milioane de lei. De această sumă este nevoie ca și clădirea Maternității să devină demnă de unul dintre cele mai dezvoltate și mândre orașe din județul nostru, unde mamele, împreună cu cei mici aduși pe lume, să se bucure de un confort cât se poate de normal și de niște servicii medicale pe care în sfârșit le merită.

Acești bani, de la A la Z, vor fi cheltuiți înspre modernizarea și echiparea clădirii, care va beneficia, printre altele, de o instalație electrică refăcută fundamental, o podea pvc antibacteriană, grupuri sanitare noi și curate, precum și de echiparea corespunzătoare a saloanelor.

Radu Cristian, consilier local Sebeș

Citește și:

După votul consilierilor PNL, fiecare locuitor din Sebeș este mai dator cu 466 de euro!

Service camioane
Comments are closed.