Antrenorul sârb Stevan Ljubicic rămâne încă două sezoane la Volei Alba Blaj

- Din Judet - aprilie 14, 2023
Distribuie

Veste bună pentru campioana României! Sârbul Stevan Ljubicic rămâne antrenor principal al echipei din Mica Romă și în următoarele două sezoane, 2023-2024 și 2024-2025!

Gheorghe Valentin Rotar, primarul municipiului Blaj: „Încă de la început am știut că Stevo se pliază pe filosofia noastră și nu ne-am înșelat. Au fost doi ani de colaborare foarte bună, plini de succese și rămâne cel mai potrivit antrenor pentru Volei Alba Blaj și pentru următoarele sezoane. De altfel, sunt convins că Stevan Ljubičić va deveni, în următorii doi ani, unul dintre cei mai buni antrenori din voleiul internațional.”

În vârstă de 43 de ani, Stevan Ljubicic este antrenorul principal al echipei CSM Volei Alba Blaj din sezonul 2021/2022. Tehnicianul sârb a realizat în primul său sezon ca antrenor principal la Blaj tripla istorică pe plan intern (Campionat – Cupă – Supercupă), iar în Europa a dus echipa până în semifinalele Cupei CEV, anunță echipa din Mica Romă într-un comunicat.

În acest sezon, Stevan Ljubicic și-a depășit performanța europeană de anul trecut, calificând echipa în finala Cupei CEV. În campionat, Volei Alba Blaj este la un meci distanță de calificarea în finala Diviziei A1 și deja calificată la turneul Final Four al Cupei României!

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.