Alba Iulia: Trei elevi militari s-au calificat la etapa națională a concursului de chimie „Lazăr Edeleanu”

- Actualitate - martie 13, 2024
Distribuie

Fascinanta lume a chimiei atrage an de an elevi pasionați, curioși și dornici să afle lucruri interesante, să experimenteze și să-și dezvolte competențele și aptitudinile pentru acest domeniu. Concursul național de chimie „Lazăr Edeleanu” a oferit oportunitatea elevilor colegiului militar de a-și testa cunoștințele și de a-și cultiva şi dezvolta spiritul de competiţie.

Dovedind cunoștințe solide, sub coordonarea domnului profesor Lucian Irimie, elevul caporal Nathan Lascu și elevii fruntaș Patrick Hiriș și Daniel Cârnaț au reușit să se califice la etapa națională a concursului, iar eleva caporal Felicia Pungă și elevii fruntaș Lavinia Szerasz și Victor Vogt au obținut Mențiune specială, rezultate care motivează și dau încredere pentru următoarele concursuri.

„Rezultatele bune obținute de elevii militari demonstrează angajamentul lor față de disciplina științifică și capacitatea lor de a excela în domeniul chimiei. Acești elevi nu doar că au demonstrat cunoștințe solide în domeniu, dar și o pasiune autentică pentru explorarea acestui domeniu fascinant. Participarea lor activă și performanța lor remarcabilă nu numai că le aduce recunoaștere personală, ci și încurajează și inspiră alți elevi să urmeze aceeași cale a excelenței în chimie. Prin implicarea lor în astfel de competiții, elevii dezvoltă competențe esențiale precum gândirea critică, rezolvarea de probleme și comunicarea eficientă. Astfel, participarea elevilor militari la Concursul național de chimie „Lazăr Edeleanu” este nu doar o realizare individuală, ci și o dovadă a pasiunii lor față de învățare și dezvoltare continuă în domeniul chimiei”, a afirmat domnul profesor Lucian Irimie.

Felicitări tuturor, mult succes în continuare!

Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.