Alba Iulia: Persoane fără adăpost identificate în anumite clădiri dezafectate sau sub cerul liber

- Administratie - februarie 16, 2024
Distribuie

Alba Iulia: 16 persoane fără adăpost au fost identificate recent în mai multe zone din Alba Iulia. Acțiunea aparține Poliției Locale…

Oamenii în cauză și-au găsit adăpost, mai ales pe timp de noapte, în mai multe zone din municipiu, fie în clădiri dezafectate, în gherete ori chiar sub cerul liber. Majoritatea dintre ei sunt din localități ale județului nostru, dar și din zone cum ar fi Arad, Suceava sau Covasna.

În ultimele zile, polițiștii locali au identificat 16 astfel de cazuri și au îndrumat oamenii către adăpostul de noapte aflat în zona gării din municipiu sau către localitățile din care provin.

În multe situații, persoanele refuză cazarea în adăpost. Asta, cu riscul de a-și pune viața în pericol, având în vedere temperaturile scăzute din timpul nopții. Pe de altă parte, pe timpul zilei, bună parte din acești oameni sunt găsiți la cerșit pe străzile orașului.

Albaiulienii care doresc să semnaleze astfel de situații pot sesiza dispeceratul Poliției Locale, la numărul de telefon 0258.989.

Foto: Poliția locală Alba Iulia

Emil Antoniu Popescu, viceprimar al Municipiului Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.