Alba Iulia: Jandarmii, pompierii și polițiștii pregătiți pentru AlbaFest

- Actualitate - mai 30, 2024
Distribuie

Acest sfârșit de săptămână este unul deosebit atat pentru locuitorii municipiului Alba Iulia cat și pentru toți cei care vor să-și petreacă timpul în Cealaltă Capitală.

Vrem să ne asigurăm că veți petrece în siguranță, sens în care, Jandarmeria Alba va asigura măsuri de ordine și siguranță publică în zona de competență. Astfel, efectivele Jandarmeriei Alba, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, alături de polițiști și pompieri, vor fi prezente în stradă şi vor veghea la buna desfășurare a unei noi ediții a Festivalului Alba Fest.

În cele 3 zile de festival, peste 100 de jandarmi vor oferi sprijin organizatorului, vor acționa pentru protecția participanților și vor preveni apariția violențelor sau faptelor antisociale. Având în vedere că acest eveniment este cel mai așteptat și cel mai mare din municipiu și presupune un număr mare de persoane, pentru a preveni orice fel de situație neplăcută și pentru a petrece în siguranță, vă recomandăm următoarele:

-respectați măsurile dispuse de organizator și adoptați un comportament civilizat;
-evitați să vă implicați în conflicte sau orice situație care ar putea escalada;
-acordați atenție sporită bunurilor personale;
-supravegheați copiii, pentru a evita situațiile de rătăcire și pentru prevenirea eventualelor accidente;
-dacă vă aflați într-o situație dificilă sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați imediat ajutorul jandarmilor sau apelați numărul unic de urgenţă 112.

Tuturor participanților la manifestările organizate în această perioadă le reamintim să nu depășească limitele decenței comportamentale și să evite consumul excesiv de alcool, iar în caz de nevoie să solicite ajutorul forțelor de ordine.

În speranța că ne vom bucura cu toții de aceste evenimente fără incidente, vă dorim clipe minunate, iar noi ne vom preocupa să fiți în siguranță.

Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul – IJJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.