Alba Iulia: English 4 Kids, curs de engleză la Biblioteca Județeană

- Culture - februarie 16, 2023
Distribuie

Vineri, 17 februarie 2023, la ora 15.00, va avea loc prima întâlnire din acest an a clubului de engleză „English 4 Kids”, organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Acesta va avea o frecvență lunară, la fel ca anul trecut, și va fi coordonat în continuare de doamna profesoară Diana Mortură.

Începând cu luna februarie, clubul de limbă și civilizație engleză pentru copii nu se va mai desfășura online, ci fizic, la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, deocamdată în Sala de lectură, unde copiii sunt așteptați cu drag, în limita locurilor disponibile.

Tema activității de vineri este „Winter fun” (Distracție pe timp de iarnă). Copiilor le vor fi prezentate, prin intermediul materialelor audio și vizuale, cuvinte și expresii cu ajutorul cărora să poată descrie jocurile specifice iernii. Pentru interpretarea și învățarea acestora vor fi stimulați cu un cântecel, dar și cu jocuri interactive și de mișcare, pentru ca la final să fie fixate expresiile noi, dobândite cu această ocazie.

Întâlnirea clubului „English 4 Kids – Club de engleză” se va încheia cu o prezentare de cărți de învățare a limbii engleze, care se găsesc în colecția de carte pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, fie la Raftul American, fie la Secția de împrumut carte pentru copii. Acestea din urmă se pot împrumuta acasă, de luni până vineri, între orele 9:00-17.00.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.