Vrei să înveți limba germană? Apelează la Raftul german de la Biblioteca Județeană Alba

- Culture - februarie 7, 2023
Distribuie

Vrei să înveți limba germană? Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a pregătit un raft special, cu peste 150 de titluri disponibile pentru împrumut

Politica de achiziție de carte a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, susținută în mod constant de alocările bugetare ale Consiliului Județean Alba, a condus la o reînnoire sistematică a fondului de carte rulat prin serviciul de împrumut.

În anul 2022, cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a cumpărat 3.704 cărți noi, însumând 2.660 de titluri, reușind să valorifice aproape în totalitate bugetul de 159.000 de lei, alocat de către Consiliul Județean Alba pentru achiziția de carte.

Pentru a veni în sprijinul elevilor, al studenților și al oricărei persoane interesate să învețe limba germană, încă de la sfârșitul anului trecut, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a fost înființat un raft dedicat, în cadrul Secției de Împrumut Carte pentru Adulți. Aici sunt disponibile, pentru împrumut, peste 150 de titluri, toate gândite pentru a transforma achiziția acestei limbi străine într-o experiență ușoară și plăcută, atât pentru cine o învață, cât și pentru cine o predă. Dicționarele, suporturile de curs și lecturile, împărțite pe niveluri de cunoaștere și înțelegere, pot fi folosite atât de începători, cât și de cei mai avansați, pentru perfecționarea cunoștințelor.

Sprechen Deutsch? Noch nicht? (Vorbiți germană? Încă nu?) Vă așteptăm la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și în scurt timp veți răspunde cu „Ja, naturlich!” (Da, desigur!).

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.