Alba Iulia: Benzinărie austriacă pichetată de câțiva susținători A.U.R.

- Stirile Zilei - decembrie 11, 2022
Distribuie

Duminică, 11 decembrie 2022, câțiva membri AUR au pichetat o benzinărie a austriecilor de la OMV Petrom din Alba Iulia.

Printre steagurile am văzut și câteva personaje istorice puternice: Avram Iancu, Vlad Țepeș (două simboluri folosite de formațiunile politice extremiste din trecut, PRM, Vatra Românească), dar și Regina Maria.

Oamenii au scandat „Afară, afară, cu OMV din țară”, „Demisia, demisia”, „Nu vrem să fim conduși de hoți!”, „Jos corupția”, „Afară, afară, cu mafia din țară”.

„Am o satisfacție uriașă să mă uit în benzinărie că e gol. Nu alimentează nimeni și că putem în sfârșit arăta că nu putem fi cumpărați. Și-au bătut joc în lunile trecute. Văd că benzina este 6,22, deci se putea fi 6 lei, știți că a fost 8 lei la un moment dat. Și-au bătut joc de noi. Deci putea fi 6 lei și atunci, dar ne-au băgat-o pe gură cu 8 lei. Românii dau dovadă de ultima picătură de deminitate și arată că nu pot fi cumpărați cu câțiva bani. Mă bucur că în sfârșit albaiulienii s-au trezit, sper că nu va mai alimenta nimeni din benzinăriile astea austriece și cu pot să-și bată joc de noi la infinit”, a spus Mircea Trifu.

„Sunt tare mândru de colegii mei din A.U.R. Alba”, a scris Mircea Trifu, șeful organizației județene Alba a acestei formațiuni politice populiste.

Service camioane