Aiud: Atelier de creație… cu donație

- Actualitate - aprilie 17, 2024
Distribuie

Asociația Maria Agapia din Aiud este o asociație caritabilă mică. Alcătuită din mame și bunici cunoaștem bine nevoile și uneori suferințele celor mici, obiectul acțiunilor noastre: COPIII PE PRIMUL PLAN.

Apropiindu-se sărbătorile pascale reluam una dintre favoritele noastre. Atelierul de creație al iepurașului. Copiii sunt invitați sa decoreze ouă, să deseneze, să coloreze, să simtă atmosfera Sfântă a Sărbătorii. Vor primi dulciuri de la Iepuraș. Se vor bucura… Pentru toți cei prezenți va fi o atmosfera magica.

Dar doamnele din asociație gândesc și simt un pic mai departe.

Se apropie ziua de 1 Iunie, sărbătoarea copiilor. Prin tradiție, în aceasta zi noi sărbătorim PERFORMANȚA. Premiem elevii olimpici ai orașului. Anul trecut am avut 117 premii. Câte vor fi anul acesta? Încă nu știm, dar nu putem accepta ideea că un singur copil merituos ar putea trece neobservat. Ar fi o tragedie pentru sufletul lui și al nostru.

Și cum de ani de zile încercăm să adunăm în jurul nostru comunitatea și de aceasta data lansam provocarea:

-Fiți alături de cei mai buni dintre copiii noștri, participați la acest ,,Atelier de creație…cu donatie,, . Ne veți ajuta să premiem elevii merituoși, veți participa la un act ,,mărunt,, dar foarte important. Doar încurajat talentul înflorește!

Va așteptăm în data de 20 aprilie la Terasa Luk. O mica donatie va fi răsplătită cu un cadou original, creat de doamnele din asociație.

Va mulțumim.

Dr. Adriana Câmpean, președintele asociației

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.