Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav devine o destinație tot mai atractivă

- Nationale - august 4, 2023
Distribuie

Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav devine o destinație tot mai atractivă pentru călătorii care vizitează țara noastră. A fost anunțat un varf de pasageri de peste 800 de călători care au tranzitat prin acest aeroport într-o singură zi, iar estimările de astăzi indică un trafic de peste 1.000 de persoane, cu peste zece curse programate.

Administrația Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav estimează că astăzi vor ateriza și decola peste 1.000 de persoane de la Ghimbav.

Cele mai populare curse sunt cele între Londra și Brașov, operat de compania Wizz Air, cu 220 de pasageri pe fiecare sens.

Totodată, pe ruta Londra – Brașov, vor fi și 80 de pasageri care vor decola cu compania Dan Air și se vor întoarce 155 de persoane, tot cu același operator. De asemenea, Dan Air va opera și o cursă între Brașov și Roma, cu un număr de 40 de călători din Brașov.

În plus, charterele Antalya – Brașov și retur vor transporta 164, respectiv 160 de pasageri. De asemenea, sunt programate câteva zboruri private către și dinspre aeroport, cum ar fi Craiova – Brașov, Băneasa – Brașov, Băneasa – Brașov și Brașov – Viena, acestea totalizând un număr mai mic de zece pasageri.

În total, astăzi traficul aeroportului este estimat să depășească 1.000 de pasageri.

The post Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav devine o destinație tot mai atractivă first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.