Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere în județul Alba

- Din Judet - noiembrie 7, 2022
Distribuie

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Alba au organizat o acțiune pe raza întregului județ pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. S-a acționat, în principal, pentru combaterea excesului de viteză și pentru depistarea celor care pun în pericol siguranța traficului, urcând la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor. Au fost aplicate 470 de amenzi, reținute 28 de permise de conducere și constatate 6 infracțiuni.

În perioada 4 – 6 noiembrie 2022, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acţiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accident și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație. S-a acționat, în principal, pentru combaterea excesului de viteză și a conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Oamenii legii au aplicat 470 de sancțiuni contravenționale, din care 255 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 15 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice. Au fost reținute 28 de permise de conducere, retrase 13 certificate de înmatriculare și au fost constatate 5 infracțiuni de conducere sub influența alcoolului și una de conducere sub influența drogurilor.

La acțiune, alături de polițiștii rutieri au participat cei de ordine publică.

Service camioane
Comments are closed.