11 iunie: Noi avertizări meteorologice

- Actualitate - iunie 11, 2024
Distribuie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică Cod Galben de temperaturi ridicate, caniculă, disconfort termic ridicat pentru intervalul 11 iunie, ora 10.00 – 12 iunie, ora 10.00.

În intervalul menționat în centrul Moldovei și nordul Olteniei și pe litoral se vor înregistra temperaturi ridicate pentru această dată, maximele se vor situa între 30 și 34 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) situându-se în jurul valorii de 80 de unități. Totodată, pe alocuri nopțile vor fi tropicale, temperaturile minime atingând și depășind ușor 20 de grade.

Notă: Temperaturile se vor menține ridicate și pe parcursul zilei de miercuri în regiunile sudice și sud-estice.

COD PORTOCALIU

De asemenea există o avertizare meteorologică Cod Portocaliu de temperaturi deosebit de ridicate, caniculă, disconfort termic accentuat pentru intervalul 11 iunie, ora 10.00 – 12 iunie, ora 10.00.

În intervalul menționat în cea mai mare parte a Munteniei, sud-estul Olteniei, partea continentală a Dobrogei și în sudul Moldovei, se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată, maximele se vor situa, în general, între 35 și 37 de grade, va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.