Zlatna: După ce a băut bine, un bărbat de 32 de ani a furat o mașină și a intrat cu ea într-un cap de pod

- Din Judet - februarie 16, 2023
Distribuie

La data de 15 februarie 2023, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 32 de ani, din comuna Buciumeni, județul Galați, care e cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

În seara zilei de 15 februarie 2023, bărbatul a profitat de faptul că un autoturism a fost lăsat pe o stradă din Zlatna, deschis și cu cheile în contact și l-a furat, după care l-a condus pe ND 74, înspre Abrud, pe o distanță de aproximativ 4 kilometri.

Bărbatul a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un capăt de pod (foto: arhivă), iar în încercarea de a scăpa de răspundere, bărbatul s-a ascuns într-o zonă împădurită, situată în imediata apropiere a Drumului Național 74.

Acesta a fost identificat de polițiștii din Zlatna, care au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier și care, ulterior, în urma verificărilor efectuate au stabilit că bărbatul a sustras autoturismul și l-a condus, pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În pus, în urma testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat că era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest, fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul zilei de azi, 16 februarie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.