Ziua Mondială a Teatrului sărbătorită la Alba Iulia cu Skepsis

- Din Judet - martie 21, 2023
Distribuie

„Pentru a omagia arta pe care o servim, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului vă oferim o comedie savuroasă, un spectacol de suflet pentru trupa noastră, un spectacol care reprezintă una dintre primele trepte în evoluția noastră”, a declarat Viorel Cioflică.

Spectacolul „Cerere în Căsătorie”, după A.P. Cehov, este construit pe baza uneia dintre piesele într-un singur act ale autorului, care satirizează convenienţa cu care era tratată căsătoria în epoca sa. În pofida simplităţii intrigii Cehov reuşeşte să creeze câteva personaje pe care le putem recunoaşte şi astăzi în lumea din jur, prin motivaţiile, intenţiile şi comportamentele lor.

Prețul biletelor: 20 lei pentru adulți, 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari, respectiv 5 lei pentru copii.

Biletele pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de miercuri, 22 martie 2023, între orele 09.00-15.00, și luni, 27 martie 2023, până la ora 18.30. Fondurile obținute astfel sunt direcționate exclusiv spre susținerea proiectului cultural Stagiunea cu Skepsis 2023.

Evenimentul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2023 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Partenerii Skepsis sunt Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.