Ziua internațională a limbii materne, marcată la Sebeș

- Din Judet - februarie 21, 2021
Distribuie

Ziua internațională a limbii materne a fost marcată și la Sebeș.

Reprezentanții Bibliotecii Municipale ”Lucian Blaga” au organizat o întâlnire virtuală cu preșcolarii grupei mari de la Grădinița cu predare în limba germană „Heidi” Sebeș, coordonați de Anca Dahinten-Pavel și Laura Erika Guță, în cadrul Atelierului de lectură și creație online „Hallo, Kinder!” dedicat acestei zile.

”În luna iubirii, am citit împreună, cu mult dor de povești, despre prietenie, empatie și respect, salutând cu drag, cu mânuțe colorate, în limbi diferite.

Activitățile atelierului au fost organizate de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, în parteneriat cu Grădinița Germană „Heidi” Sebeș. Mulțumim tuturor pentru participare!”, au transmis reprezentanții bibliotecii din Sebeș.

Ziua Internațională a Limbii Materne, stabilită pentru data de 21 februarie a fiecărui an de Adunarea Generală a Națiunilor Unite, sărbătorită în toată lumea începând cu anul 2008, își propune promovarea diversității lingvistice, culturale, multilingvismului și multiculturalismului, în ideea dezvoltării spiritului tolerant și a dialogului interetnic și intercultural.

Service camioane
Comments are closed.