WOW! Parlamentarii de Alba vor să se vaccineze?

- Politice - ianuarie 12, 2021
Distribuie

După cum se cunoaște, după data de 15 ianuarie angajații din cadrul Parlamentului României vor avea dreptul legal de a se vaccina anti-COVID. Asta înseamnă atât personalul cu expunere din cadrul Casei Poporului, dar și aleșii neamului…

Am vrut să vedem cum se poziționează aceștia cu privire la subiectul care a dezbinat cel mai mult societatea românească. Pentru a nu fi acuzați de favoritisme, redăm răspunsurile lor în ordine alfabetică:

Sorin Ioan Bumb, senator PNL:

“DA! Doresc să mă vaccinez anti-COVID, pentru că este singura cale de a scăpa de pandemie și de a reveni la normalitate”

Călin Matieș, senator PSD:

“DA! Eu vreau să mă vaccinez. Vreau să ne întoarcem la viată de dinainte și să am grijă de cei din jur. Însă nu cred că asta va rezolva problema. Am și cerut deja la medicul de familie să îmi facă programare în acest sens”.

Florin Roman, deputat PNL:

“DA! Sigur că o să mă vaccinez. E singura posibilitate de a te apăra împotriva COVID”

Daniel Rusu, deputat AUR:

„DA! Voi lua în considerare să mă vaccinez anti-COVID, dar atunci când sunt sigur că vreau asta și când situația o va impune. Ceea ce nu îmi place sub nicio formă este să fiu constrâns în vreun fel de a mă vaccina. Deci atunci când consider eu de cuviință să mă vaccinez, da, atunci o să mă vaccinez. Dar până atunci nu văd cum statul ar putea să mă oblige să intervin asupra corpului meu în vreun fel doar pentru că are chef să facă constrângeri ș.a.m.d. Deci, încă o dată, nu sunt anti-vaccinare, dar sunt anti-constrângeri și anti-obligativitate de a te vaccina”

Deputații Radu Tuhuț (PSD) și Beniamin Todosiu (USR) nu au ales să răspundă, iar deputatul Corneliu Olar (PNL) nu a fost contactat.

Service camioane
Comments are closed.