Weekend în siguranță alături de jandarmi

- Din Judet - septembrie 24, 2021
amenzi
Distribuie

În perioada 23 – 26.09.2021 jandarmii din Alba vor fi prezenți zilnic, în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina pentru asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică, pe timpul manifestării cultural-artistice ”Fesivalul Național de Muzică Pop”. Tot în această locație, în perioada 25 – 26.09.2021 vom fi prezenți pe durata Festivalului de Folk ”Ziua de Mâine”.

În municipiul Sebeș, în perioada 25 – 26.09.2021, jandarmii vor fi în Parcul Arini, unde se va desfășura manifestarea cultural-artistică intitulată ”Expoziția Chinologică Internațională Royal Crown”.

În data de 25.09.2021, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și liniște publică în următoarele locații: pe Stadionul Cetate din municipiul Alba Iulia va avea loc inaugurarea pistei de atletismn; pe traseul Cetatea Alba Carolina – Dealul Mamut pe timpul manifestării sportive Alba Iulia City Race; în localitatea Cugir pe Stadionul Arena Cugir pe timpul meciului de fotbal dintre echipele C.S. Metalurgistul Cugir – C.S.M. Avântul Reghin; în localitatea Rîmetea pe timpul manifestării sportive de alergare montană.

De asemena la manifestările religioase de la Biserica din satul Gârda de Sus sau de la Mănăstirea Dumbrava din localitatea Dumbrava, jandarmii din Alba vor asigura liniștea publică.

În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, solicitați ajutorul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic de urgență 112.

Service camioane
Comments are closed.