Vizită de stat a președintelui statului Israel în România!

- Externe - iunie 8, 2021
vizita
Distribuie

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis îl va primi, marţi, de la ora 12.00, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Israelului, Reuven Rivlin, cu ocazia vizitei de stat pe care acesta o efectuează în România.

De la 12.10 cei doi şefi de stat vor face fotografia oficială, de la 12.15 vor avea convorbiri tête-à-tête, de la 12.35 vor fi convorbirile oficiale, iar de la 13.15 preşedintele Iohannis şi omologul său israelian vor susţine o declaraţie de presă.

Preşedintele Israelului va avea, de la ora 18.35, o întrevedere oficială şi cu premierul Florin Cîţu, la Palatul Victoria.

Preşedintele Israelului va fi însoţit de o delegaţie de 60 de oameni de afaceri israelieni şi lideri din domeniul economic.

Joi, preşedintele Rivlin, şeful Forţelor Aeriene Israeliene şi şeful Forţelor Aeriene Române vor participa la ceremonia de comemorare a soldaţilor care şi-au pierdut viaţa în accidentul de elicopter din 2010, în Munţii Bucegi. Oficialilor li se vor alătura 100 de membri ai familiilor celor şapte eroi.

Service camioane
Comments are closed.