Virginia Mârza, 3 medalii de bronz la Campionatul Național de Haltere Juniori 1

- Sport - septembrie 30, 2022
Distribuie

Legitimată la CS Unirea Alba Iulia și elevă a Liceului cu Program Sportiv, Virginia Mârza a obținut 3 medalii de bronz la Campionatul Național de Haltere Juniori 1, desfășurat în perioada 27-29 septembrie în orașul Ovidiu, județul Constanța.

Sportiva este pregătită de către antrenorul Daniel Ordean, care i-a transmis elevei sale: „Felicitări pentru performantele realizate! Mulțumesc conducerii Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia pentru susținere!”.

„Rezultatele obținute sunt foarte bune și importante pentru noi. Mult succes sportivei și antrenorului la următoarele competiții”, a precizat directorul CS Unirea Alba Iulia, Daniela Moșneag.

Virginia Mârza a concurat la categoria de greutate 81 de kilograme, medaliile fiind obținute la smuls, aruncat și total.

Reamintim, la Haltere există două stiluri:

  • smuls (constă în ridicarea halterei cu ambele brațe printr-o singură mișcare continuă)
  • aruncat (constă în ridicarea halterei până la piept, apoi în înălțarea ei prin întinderea brațelor în sus).

Competiția începe cu stilul „smuls” la care fiecare concurent are dreptul la trei încercări, iar apoi se trece la „aruncat” la care din nou fiecare sportiv are dreptul la trei încercări, punctându-se cea mai bună reușită. Câștigător la „total” este desemnat sportivul care a ridicat cel mai mult însumat la cele două stiluri.

CS Unirea Alba Iulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Sportului, având ca obiect principal de activitate obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigarea de medalii pe plan național și internațional.

Service camioane
Comments are closed.