Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Ildi Pop va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar!

- Actualitate - mai 7, 2024
Distribuie

Tribunalul Alba a admis apelul făcut de PSD după ce PNL a contestat candidatura social-democratei Pop Ildi. Astfel, Pop Ildi va candidat pentru funcția de primar al comunei Lopadea Nouă pe lista #PSD.

Este în primul rând o #victorie a democrației împotriva dictaturii instituite de PNL în Alba. PNL vrea să devină partid unic, partidul-stat, iar în județ să aibă candidați unici, pentru a pune stăpânire pe toate resursele publice.

PNL a vrut să elimine candidatul PSD într-un mod mai puțin ortodox, cu o contestație nefondată, depusă în ultima zi, astfel încât să nu mai existe timpul fizic pentru a se îndrepta orice posibilă eroare materială.

PSD este împotriva acestui mod de a face politică. Suntem de părere că cel mai bun trebuie să câștige alegerile, iar încercările de eliminare ale unor candidați, fără a avea un fundament real, sunt în detrimentul democrației și dezvoltării comunităților locale.

Pop Ildi s-a născut și a crescut în comuna Lopadea Nouă, iar de profesie este horticultor. Vrea o administrație sănătoasă în care să primeze binele comunității. Consideră că nici un efort nu e prea mare când e vorba despre oamenii de lângă noi!

Principalele proiecte ale #PSD pentru Lopadea Nouă sunt modernizarea și dotarea cabinetului medical din comună; digitalizarea școlilor; modernizarea infrastructurii și a utilităților; susținerea activităților sportive; extinderea rețelei naționale de gaz metan; modernizarea iluminatului public; dezvoltarea turismului și promovarea tradițiilor locale; amenajarea unor parcuri și locuri de joacă pentru copii; sprijinirea activității ansamblurilor folclorice din comună și susținerea activității cultelor religioase.

PSD Alba – comunicat

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.