Victor Negrescu: O rată de absorbție de 96 la sută pentru perioada de finanțare anterioară și peste 20 de miliarde de euro angajate din bugetul actual

- Actualitate - februarie 28, 2024
Distribuie

Coordonator #PSD Alba, Victor Negrescu, europarlamentar: „Avem nevoie de fonduri europene pentru a face față actualelor provocări, dar trebuie să fim, totodată, abili în a le utiliza în mod eficient.

În calitate de negociator-șef al Parlamentului European pentru bugetul UE pentru anul viitor, am propus să investim masiv în dezvoltarea industriilor noastre, în agricultură sau în sectoarele inovative, în securitatea și reziliența societăților noastre sau în formarea adecvată a cetățenilor pe tot parcursul vieţii.

România a devenit astăzi, prin eforturile Guvernului condus de premierul Marcel Ciolacu, un exemplu de succes în absorbția banilor europeni. Cu o rată de absorbție de 96% pentru perioada de finanțare anterioară și peste 20 de miliarde de euro deja angajate din cadrul bugetului multianual actual, țara noastră demonstrează utilitatea și necesitatea instrumentelor europene de finanțare”.

PSD Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.