Victor Negrescu, Europarlamentar PSD, Devine Cetățean al Municipiului Sebeș

- Din Judet - octombrie 31, 2023
Distribuie

Într-un gest neașteptat și semnificativ pentru comunitatea locală, Victor Negrescu, Europarlamentar PSD și vicepreședinte al Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, a decis să devină cetățean al Municipiului Sebeș. Acest pas reprezintă o dovadă clară a atașamentului său față de locuitorii și locurile din această zonă a României.

Victor Negrescu, care deține funcția de vicepreședinte al PSD, este și un susținător consecvent al numeroaselor proiecte pentru județul Alba în cadrul Parlamentului European iar incepand de astazi este parte integrantă a comunității din Sebeș.

Această decizie denotă o implicare profundă în viața locală și o dorință de a contribui în continuare la dezvoltarea regiunii.

Radu Cristian a declarat pentru albapesurse.ro

Comunitatea din Sebeș îl primește cu brațele deschise pe Victor Negrescu și este mândră să-l aibă ca cetățean, datorită eforturilor sale susținute în cadrul Parlamentului European pentru binele județului Alba. Radu Cristian si-a exprimat si pe fecebook parerea despre acest eveniment:

”Bine ai venit, Victor !

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu , cetățean cu buletin de Sebeș !”

Această decizie a eurodeputatului adaugă o notă pozitivă și un angajament concret la nivel local, care ar putea avea un impact semnificativ în continuarea proiectelor pentru comunitate și regiune.

Service camioane
Comments are closed.