Victor Negrescu a propus un plan detaliat pentru Alba care să aducă în județ peste 1,5 miliarde de euro

- Actualitate - februarie 27, 2024
Distribuie

Județul Alba merită mai mult și poate mult mai bine. De 20 de ani, nu există nicio viziune reală de dezvoltare. Actuala conducere perimată care controlează județul Alba, folosind practicile din anii ’90, se impune prin amenințări și abuzuri.

Am propus un Plan detaliat pentru Alba care să aducă în județ peste 1,5 miliarde de euro în următorii zece ani. Vom construi noi unități medicale, vom dezvolta infrastructura din Munții Apuseni, vom reduce prețul la apă și gunoi, vom crea locuri de muncă bine plătite în toate zonele județului.

PSD s-a luptat mereu pentru Alba. Noi suntem inițiatorii demersurilor privind secția de radioterapie din Alba Iulia, heliportul pentru intervenții de urgență din Apuseni, parcul industrial din Sebeș, proiectele de autostrăzi din județ sau centrul de tineret din Teiuș.

Și tot noi am reușit, prin alocări directe, folosind inclusiv fondurile europene și programul de dezvoltare locală creat de social-democrați, să finanțăm fiecare comunitate, inclusiv infrastructura din Alba Iulia sau proiectele din cadrul Centenarului Marii Uniri.

PSD este alternativa reală și credibilă la PNL în județul Alba și vom demonstra, cu profesionalism, că județul Alba se poate dezvolta mult mai mult şi deveni mai puternic și mai bine cunoscut la nivel național și european.

Europarlamentarul Victor Negrescu, coordonator PSD Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.