Un tânăr de 20 de ani din Blaj a fost reținut de polițiști după ce l-a bătut pe un concetățean și l-a amenințat pe un altul

- Din Judet - decembrie 9, 2022
Distribuie

În cursul zilei de joi, 8 decembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Blaj l-au reținut pentru 24 de ore pe un tânăr de 20 de ani, din municipiu, care este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 28 noiembrie 2022, în timp ce se afla într-o zonă publică pe raza municipiului Blaj, l-a abordat pe un tânăr de 28 de ani și l-a agresat, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico-legale, au fost necesare 4 -5 zile de îngrijiri medicale.

În seara zilei de 6 decembrie, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Blaj, tânărul l-a amenințat pe un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, cu acte de violență.

Agresorul va fi prezentat în cursul zilei de vineri, 9 decembrie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.