Un sibian în vârstă de 48 de ani a fost prins la mai bine de două luni după ce a furat dintr-un magazin din Șpring

- Din Judet - martie 14, 2023
Distribuie

Luni, 13 martie 2023, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au identificat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Sibiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt care a fost sesizată poliției la data de 30 decembrie 2022.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în urma unor neînțelegeri cu administratorul unei societăți comerciale din comuna Șpring, județul Alba, a pătruns prin efracție în interiorul unui spațiu în care erau depozitate mai multe scule electrice și un motostivuitor și le-a furat.

Ulterior, bunurile, a căror valoare a fost estimată la 35.000 de lei, au fost transportate în municipiul Sibiu pentru a fi valorificate.

Pentru obținerea de probe și recuperarea prejudiciului, în dimineața zilei de 13 martie 2023, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au efectuat o percheziție, pe raza municipiului Sibiu, ocazie cu care a fost recuperat mare parte din prejudiciu.

Service camioane
Comments are closed.