Un ingenios din Vintul de jos, s-a dat azi „primar” și a încasat șpăgi de peste 10.000 de euro

- Diverse - aprilie 1, 2024
Distribuie

Vidul lăsat de primarii plecati in precampania electorala a fost umplut azi  la o primarie de un Vințean ingenios din Vintul de jos , care a încheiat ziua cu încasări de peste 10.000 de euro. „Pur și simplu m-am asezat în fața primăriei și i-am întrebat pe toți care intrau unde merg. Dacă spuneau că au ceva pentru domnul Primar, le spuneam că azi îi țin eu locul și să-mi lase mie ce au pentru el”, a povestit Vințeanul.

„Am încheiat ziua cu bani de nu i-am putut duce”, a continuat ingeniosul cetățean. „A fost uluitor de simplu, dacă știam că zboară șpăgile spre primărie în halul ăsta veneam aici mai demult. La cât au luat primarii de-a lungul timpului, nu cred că simțea lipsa a niște zeci de mii de euro.”

Surprizele nu s-au oprit însă aici pentru ca atunci cand a ajuns acasă , a descoperit în fața casei din centru comunei era o coadă în toată regula. ”Ca niciodată, nimeni din primării n-a vrut să ne ia șpaga, dar am auzit că aici ar locui cineva care-o face în locul directorilor”, a spus unul din cei așezați la coadă.

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Service camioane
Comments are closed.