Un călugăr de la Mănăstirea Frăsinei, județul Vâlcea, a întreținut relații sexuale cu doi minori

- Nationale - februarie 22, 2023
Distribuie

Județul Vâlcea: Un călugăr de la Mănăstirea Frăsinei și un îngrijitor al lăcașului de cult au fost arestați zilele trecute sub acuzații extrem de grave. Potriviți unor surse judiciare, cei doi sunt învinuiți de comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor în vârstă de 9 ani, cel mic povestindu-i tatălui său cum a fost exploatat sexual de un tânăr. Părinții copilului, domiciliați în comuna Muereasca, au mers la Poliția Râmnicu Vâlcea și au depus o plângere penală, anchetatorii efectuând o percheziție domiciliară pe raza municipiului acolo unde au găsit mai multe materiale pornografice.

Oamenii legii au aflat că minorul a fost supus unor perversiuni sexuale inclusiv de către călugărul Nicodim, de la Mănăstirea Frăsinei. Copilul era ademenit în chilia monahului, el mergând acolo după ce călugărul îi dădea anumite semnale.

Polițiștii au identificat și o a doua victimă, un băiat de 13 ani.

„Atât călugărul în vârstă de 40 de ani, cât și individul care filma și, de asemenea, profita de actele sexuale, în vârstă de peste 40 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați de comiterea faptelor de care sunt acuzați, ei riscă până la 7 ani de închisoare”, spun cei de la Gazeta Vâlceană.

Service camioane
Comments are closed.