Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul provizoriu de protecție față de partenera sa

- Din Judet - aprilie 19, 2023
alba
Distribuie

Marți, 18 aprilie 2023, polițiștii din Aiud au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu concubinul său, în locuința comună din municipiul Aiud, a fost amenințată de către acesta.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a amenințat-o pe femeie cu acte de violență.

După aplicarea formularului de evaluare al riscului, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, acestuia fiindu-i interzis să se apropie de partenera sa.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În jurul orei 23.30, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud l-au depistat pe bărbat, în flagrant delict, în timp ce încerca să pătrundă în blocul în care locuiește concubina sa, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu, motiv pentru care pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 19 aprilie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.