Ucenicii teatrului de animație de la Alba Iulia

- Culture - mai 2, 2023
Distribuie

„Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită să îi aplaudați pe ucenicii într-ale teatrului de animație, care au avut dorința și curiozitatea de a descifra tainele actoriei și ale păpușăriei.

Workshop prichindel – Micul actor a ajuns la final, pentru cursanții care timp de trei luni s-au străduit să se familiarizeze cu scena, cu păpușa, cu interpretarea. Două grupe au pornit în această aventură, grupa avansaților și grupa începătorilor, și, dacă aveți curiozitatea să-i cunoașteți, veți vedea că spectacolul final al fiecărei grupe este special, plin de joc, de imaginație, de veselie.

Povestea fiecărui copil, prin felul său de a fi, prin cele învățate, se vor regăsi în povestea unei echipe, concretizată în spectacol. Mentorii acestor mici actori: Ramona Benchea Mincu și Irina Melnic la grupa avansați, respectiv Laura Boboc și Adam Boboc la grupa începători, s-au străduit, la rândul lor, să le insufle dragostea pentru teatrul de păpuși, teatrul de animație, pentru meseria de actor, s-au străduit să îi învețe cât de mult se poate din tot ceea ce înseamnă teatru, la modul general.

Spectacolele de prezentare se vor desfășura joi, 4 mai, de la orele 17:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, ne anunță Cristina Smadea, secretar literar al teatrului albaiulian de păpuși.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.